Is Cannabis Effective for Fibromyalgia? Dr. Michele Ross / Green Flower Cannabis Beginner's SeriesTo learn more about cannabis for health and wellness, visit Neuroscientist (and cannabis patient) Michele Ross, PhD explains …

1 Comment

 1. Ik maak THC /CBD-olie zelf volgens Simpson methode, sinds de longkanker van mijn oma. Het bleek toen erg lastig, aan THC olie te komen, óf tegen absurde prijzen, óf we kregen een of ander slap aftreksel v/e internetaanbieder, óf we kregen gewoon helemaal niets, nadat we al betaald hadden!
  Omdat ik het zelf maak, weet ik ook zeker dat ik goede olie heb, van daadwerkelijk 25% pure pasta (géén rare toevoegingen en géén leugens over het %THC of CBD, zoals vaak het geval is, bij de massaproductie van internetaanbieders/bedrijven/stichting SuverNuver)

  De overheid zou het daarom meer toegankelijk moeten maken, zodat mensen gewoon niet tegen zulke problemen aan kunnen lopen….

  Zelfs bij de apotheek, durven ze gewoon 180 euro te vragen voor een flesje (wel héél erg verdunde) THC olie!

  Zelf gebruik ik het voor mijn slaapproblemen en mijn partner voor de spierziekte. Het helpt écht goed.

  Mocht jij ook tegen bovengenoemde problemen aanlopen, of heb je vragen, kun je me altijd mailen: michelentiny@home.nl . wellicht dat ik je kan helpen ermee…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*